Lakhatási pályázat szatmárnémeti orvosok, gyógyszerészek, művészek számára hét szolgálati lakás elfoglalására

A Studium–Prospero Alapítvány pályázatot hirdet szatmárnémeti családorvosok, más szakorvosok, gyógyszerészek, valamint művészeti területen dolgozó fiatalok számára hét szolgálati lakás elfoglalására októberi beköltözéssel. A lakhatási támogatás két évre szól, egyszeri hosszabbítási lehetőséggel. Lakóinknak e két év alatt csak a rezsiköltségeiket kell állniuk.

Hat lakás a Szatmárnémeti Studium Orvosi és Művészi Szolgálati Lakások épületében található, amely 2017-ben épült az Eugen Ionesco utcában a Nemzetpolitikai Államtitkárság és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával. Az ingatlan három kétszobás (69m²) és három egyszobás (39m²) összkomfortos lakással rendelkezik. Valamennyi lakás konyhája bútorzattal és elektronikai cikkekkel felszerelt. Az épület kertje ideális fiatal családosok számára, zöldövezettel, kis játszótérrel, kerti sütővel, filagóriával, parkolóhelyekkel szolgálja a lakók kényelmét.

A hetedik meghirdetett lakás a szatmárnémeti Cloșca sugárúton található. A kétszobás tömbházlakás szintén két évre pályázható, egyszeri hosszabbítási lehetőséggel.

A pályázáshoz szükséges dokumentumok:

  • felvételi kérelem (formanyomtatvány letölthető itt vagy igényelhető az office@studium.ro e-mail címen)
  • munkahelyi igazolás
  • kézzel írt indoklás az alapítvány kuratóriumának címezve, amelyben szerepel, hogy miért van szükség a lakhatási támogatásra
  • önéletrajz
  • személyi igazolvány másolata
  • utolsó két havi fizetésről kiállított bizonylat
  • a pályázó házastársának/élettársának/más családtagjának (akivel beköltözne) személyi igazolványáról készített másolata és önéletrajza
  • gyerek/gyerekek születési anyakönyvi kivonatának másolata.

A pályázatukat benyújthatják azok a szakvizsga előtt álló rezidens orvosok is, akik a közelgő szakvizsgájukat követően állással rendelkeznek Szatmárnémeti bármelyik állami egészségügyi intézményében, vagy családorvosként fognak dolgozni Szatmárnémetiben vagy valamelyik környező faluban.

A pályázati iratcsomót, kérjük, küldjék el postán vagy futárszolgálattal a Studium–Prospero Alapítvány Központi Hivatalába (540066, Marosvásárhely, Gen. Avramescu utca, 11. szám). Érdeklődni az office@studium.ro címen lehet.

A pályázati anyagban megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, kizárólag jelen pályázati felhívásban foglalt kötelezettségeink teljesítéséhez használjuk fel.

Pályázati határidő: 2019. augusztus 30.