Lakhatási pályázat Marosvásárhelyen 13 szolgálati lakás elfoglalására

A Studium–Prospero Alapítvány a Nemzetpolitikai Államtitkárság és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával pályázatot hirdet Marosvásárhelyen végzett orvosok, rezidens orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek, művészek, a Marosvásárhelyi Orvosi, Gyógyszerészeti, Tudomány és Technológiai Egyetem, illetve a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem doktoranduszai, tanársegédei számára tizenhárom szolgálati lakás elfoglalására február 15-ei beköltözéssel. A lakhatási támogatás 2 évre szól, egyszeri hosszabbítási lehetőséggel.

A tizenhárom szolgálati lakás Marosvásárhely belvárosában (Bolyai utca, 15. szám) található a Studium–Prospero Alapítvány által létesített, 2021 decemberében felavatott Studium HUB közösségi intézmény épületének két felső szintjén. Az épület olyan felvonóval is rendelkezik, melyet kizárólag az ottlakók fognak használni. A lakások amerikai konyhás nappalival, hálószobával, fürdőszobával rendelkeznek. A konyha teljes egészében felszerelt a háztartás vezetéséhez szükséges nagy konyhai gépekkel (hűtőszekrény, tűzhely, sütő, mosógép), illetve bútorzattal. A hálószobában ágykeret áll a nyertes pályázók rendelkezésére. A lakás többi része önállóan berendezhető, hogy kényelmes otthonává váljon mindenki számára.

A pályázáshoz szükséges dokumentumok:

٭Házastárs/élettárs esetén házastársé/élettársé is mellékelendő

  • felvételi kérelem (formanyomtatvány letölthető itt vagy igényelhető az office@studium.ro e-mail címen)
  • munkahelyi igazolás
  • utolsó két havi fizetésről kiállított bizonylat*
  • Személyazonossági igazolvány fénymásolata٭
  • Utolsó tanulmányi oklevél fénymásolata٭
  • Házassági levél fénymásolata
  • Gyermekek születési anyakönyvi kivonatának fénymásolata
  • Curriculum Vitae*
  • Kézzel írt indoklás az alapítvány kuratóriumának címezve, amelyben szerepel, hogy miért van szükség a lakhatási támogatásra
  • tudományos tevékenységet, civil tevékenységet bizonyító iratok.

A nyertes pályázók önköltségi áron lakhatnak a szolgálati lakásokban. Ugyanakkor ez a költség még ki fog egészülni a következő tételekkel: az ingatlan adójának arányos része, konyhabútor és konyhai eszközök amortizációja, felvonókarbantartás, az ingatlan lakórészéhez tartozó közös terek takarítási költségei.

A pályázati iratcsomót, kérjük, küldjék el postán vagy futárszolgálattal a Studium–Prospero Alapítvány Központi Hivatalába (540066, Marosvásárhely, Gen. Avramescu utca, 11. szám). Érdeklődni az office@studium.ro címen lehet.

A Marosvásárhelyen szolgálatot teljesítő unitárius lelkészek is a célcsoportunkat képezik. Számukra további információkat a Bolyai utca 15. szám alatti Studium HUB irodából, vagy bármelyik marosvásárhelyi Unitárius gyülekezet révén tudunk biztosítani.

Azzal, hogy a pályázó pályázatát beküldi, beleegyezik abba, hogy a Studium–Prospero Alapítvány jelen pályázat lebonyolítása során személyes adatait felhasználja. A pályázati anyagban megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, kizárólag jelen pályázati felhívásban foglalt kötelezettségeink teljesítéséhez használjuk fel.

Pályázati határidő: 2022. január 25.